Kezdje itt az ingatlan keresést!

Budapest XIII. Kerület, Turóc utca

Terület12 m²

Szobák száma0

Irányár

3 950 000 Ft

Eladó Teremgarázs hely

XIII. Kerület - Turóc utca, 12 m²-es, teremgarázs hely, jó állapotú

Teremgarázsban egy oldal beállós parkolóhely eladó a XIII kerületi Turóc utca 7 alatt (Marina part). Alacsony rezsijű befektetés, a havi közös költség csak 3 eFt, nincs extra villany- vagy gáz-számla.

Nagy autóval be lehet állni szögben, mint az több helyen is látható a garázsban, de itt mögötte nem kell tartani attól, hogy útban lesz valakinek. Itt csak egy autó jár el mögötte. Kis autóval be lehet parkolni a fallal párhuzamosan, a két oszlop között 427 cm van. De a nagy értékű motorral rendelkezőknek is megoldás lehet a garázsra, akár több motor számára is ideális megoldás lenne.

Ha nem a 10 épület valamelyikéből kerülne ki a vevő, akkor az a személybejáraton a kapukóddal belépve, a lifttel lemenve máris az autója mellett találná magát a tulajdonos. Kifelé a rámpán a távirányítóval nyithatná a garázskaput.

Ajánlom annak a figyelmébe, aki például Vác – Dunakeszi –Gödöllő térségben lakik, de a munkahelye a belvárosban van. A 15-ös busz a Váci úton lévő Gyöngyösi utcai Metro megálló és a Petőfi híd pesti lábánál lévő Boráros tér között közlekedik. Ezen útvonal mentén a parkolási díjak az egekbe szöktek, de a parkolás így is lehetetlen küldetés. Érdemes megfontolni egy jól megközelíthető helyen lévő teremgarázs hely vételét, ahonnét tömegközlekedéssel be lehet jutni a munkahelyre. A 15-ös busz megállója 210 m-re, a Gyöngyös utcai Metro megálló pedig 440 m-re található a garázs bejáratától.

Garázs előnyei? A magas parkolási díjak magukért beszélnek. Elkerülhető, hogy a kutyák, macskák, madarak és nyestek tiszteletüket tegyék némi kártétel mellett az autón. Ki szereti télen az ablakot vakargatni elindulás előtt, vagy ritkábban havat letakarítani? A nem átfagyott autó nagyobb biztonsággal indul télen, beülni is komfortosabb.

Biztonságos tárolási környezet? Őrséggel, beléptető rendszerrel védett, videó megfigyelő rendszerrel kontrollált garázs. Magas színvonalú lakások, módosabb lakók, lent tárolt kerékpárok, autógumik és gyerekülések, mind a kisebb kockázatot sugallják. A parkolóhely az egyik lépcsőházi bejárattól és lifttől 12 m-re van, ami tovább fokozza a biztonságot.

Elhelyezkedés: 1138, Budapest, XIII. Kerület (Göncz Árpád városközpont), Turóc utca

Környezet: Biztonságos tárolási környezet? Őrséggel, beléptető rendszerrel védett, videó megfigyelő rendszerrel kontrollált garázs. Magas színvonalú lakások, módosabb lakók, lent tárolt kerékpárok, autógumik és gyerekülések, mind a kisebb kockázatot sugallják. A parkolóhely az egyik lépcsőházi bejárattól és lifttől 12 m-re van, ami tovább fokozza a biztonságot.

Közlekedés: Ajánlom annak a figyelmébe, aki például Vác – Dunakeszi –Gödöllő térségben lakik, de a munkahelye a belvárosban van. A 15-ös busz a Váci úton lévő Gyöngyösi utcai Metro megálló és a Petőfi híd pesti lábánál lévő Boráros tér között közlekedik. Ezen útvonal mentén a parkolási díjak az egekbe szöktek, de a parkolás így is lehetetlen küldetés. Érdemes megfontolni egy jól megközelíthető helyen lévő teremgarázs hely vételét, ahonnét tömegközlekedéssel be lehet jutni a munkahelyre. A 15-ös busz megállója 210 m-re, a Gyöngyös utcai Metro megálló pedig 440 m-re található a garázs bejáratától.


  • Alapterület 12 m²
  • Szerkezet Csúsztatott zsalus
  • Állapot
  • Társasház állapota Kiváló
  • Belmagasság 210 cm

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk